Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ολυμπιακός

Είμαι ασυγχώρητος! Για ποιο θέμα δεν έχω γράψει τόσο καιρό; Δικαιολογείται; Μπορώ να λέω οτιδήποτε χωρίς μια αναφορά στη λατρεία μου; Ποια είναι αυτή; Ο Θρύλος! Η Ολυμπιακάρα!
Μετά το Χ στη Λεωφόρο και το Χ με τη Λάτσιο στο Φάληρο, σήμερα θέλουμε την πρώτη νίκη. Παίζουμε και με το "παράρτημα", οπότε επιβάλλεται η νίκη. Είναι η ώρα του Λεμονή να κατεβάσει τον Ολυμπιακό για πολλά γκολ. Μην αρκεστούμε σε 2 ισοπαλίες...
Άντε με το καλό...
...................................................................................................................
Σχεδόν 2 ώρες μετά και το παιχνίδι έληξε με νίκη - θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με σκορ 6-2. Πολύ καλή εμφάνιση, εξαιρετικός ο Γκαλέτι, ο Λούα Λούα διαρκής πηγή κινδύνων και ο Κοβάσεβιτς αποτελεσματικός ως κλασσικός κυνηγός. Ο Τζώρτζεβιτς σταθερή αξία, πολύ καλός ο Ντομί, καλοί ο Στολτίδης και ο Λεντέσμα. Μέχρι το 6-1 ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Από εκεί και μετά κατέβασε στροφές.Με αυτογκόλ του Τοροσίδη μείωσε σε 6-2 ο ΟΦΗ, που κρατήθηκε στο γήπεδο μέχρι το 1-1.
Αυτά για το Θρύλο μας. Δεν το ξεχνώ. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα καταφερε ο Θρυλος , αλλά εμενα τι ειναι αυτο που δεν μου αρέσει ?
Παντα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορα και σε αυτή την περίπτωση η λεπτομέρεια ειναι η ...συνεχεια.
Καλοί οι νεοι παιχτες ,να δεσουν ομως γρηγορα στο συνολο για να δουμε συνολο.

Keep Walking

Μια κοινωνία για όλους είπε...

Αν πω ότι κι εμένα με απασχολεί η συνέχεια; Από την άλλη δε μπορώ να ακούω ότι ο ΟΦΗ έπαιξε λάθος, αμύνθηκε ψηλά κλπ. Ας παραδεχτούμε ότι έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Όσο για τη συνέχεια, να μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας! Γιατί διαφορετικά ΚΑΗΚΑΜΕ!