Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Αντιγράφω:

"ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ

Τo ΠΑΣΟΚ παίρνει ενεργό μέρος στη διαμόρφωση του Μανιφέστου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για τις Ευρωεκλογές του 2009. Μέσα από την νέα πλατφόρμα http://euroelections.gr συμμετέχουμε για να προτείνουμε ποια Ευρώπη θέλουμε.
Η ηλεκτρονική διαβούλευση με τους πολίτες οργανώνεται γύρω από 4 καυτά θέματα: Νέα Κοινωνική Ευρώπη, Η Ευρώπη στον Κόσμο, Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και Διαφορετικότητα και Σώστε τον Πλανήτη!

Η διαβούλευση για το Ευρωμανιφέστο των σοσιαλιστών γίνεται ταυτόχρονα σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη μετά από πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) να συνδιαμορφώσει το Μανιφέστο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών μαζί με τους πολίτες."

Το ΠΑΣΟΚ σταδιακά επανέρχεται στην πρωτοπορία, για να βγάλει τον πολίτη από το καβούκι του. Ο καθένας μας πλέον δεν δικαιολογείται να λέει ότι δεν ήταν εκεί. Γιατί, για το αύριο της Ευρώπης, είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Συμμετέχουμε σημαίνει προτείνουμε. Προτείνουμε σημαίνει υλοποιούμε. Το βήμα δόθηκε, απομένει η κατάθεση προτάσεων για το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Γιάννης Γ. Αγγέλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: