Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Αυτό είναι σωστό!








Ολυμπιακός Άρης
2 0

Και άλλη μια χρονιά τελιώνει θριαμβευτικά, ίσως πιο θριαμβευτικά από κάθε άλλη. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα και μια εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη. Η ομάδα των θρύλων και των θριάμβων, ξεπέρασε τις κακές στιγμές της και κράτησε το θρόνο δικό της. Το πόσο μεγάλη είναι μια ομάδα, φαίνεται κυρίως από τη διάρκεια. Και ο Ολυμπιακός, φέτος, απέδειξε ότι είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.
Το χθεσινό παιχνίδι είχε μια ιδαίτερη σημασία για τον Ολυμπιακό. Ερχόταν η ομάδα από απραξία ενός μηνός, σε αντίθεση με τον Άρη, που έδινε συνεχώς παιχνίδια, στα πλαίσια του θεσμού των play off. Και μάλιστα, ένας Άρης, που στα παιχνίδια αυτά, χωρίς άγχος, "έβγαζε" φρεσκάδα και ζωντάνια στον αγωνιστικό χώρο και "έδεινχε", με κάθε τρόπο, πως θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπλαος για τον τελικό. Πολλοί, μάλιστα, τον είχαν χαρακτηρίσει και φαβορί για τον τίτλο...
Η ώρα της αλήθειας είναι το γήπεδο και εκεί, μέσα σε ένα κατάμεστο Καυτατζόγλειο, ο Ολυμπιακός απέδειξε ποια είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κοβάτσεβιτς στο 33΄ και Ζεφλάκωφ στο 53΄ ήταν οι σκόρερς των γκολ της νίκης. Την παράσταση, όμως, έκλεψε ο Γκαλέττι! Κι έτσι, η ιστορία έγραψε, με χρυσά γράμματα, πως σε 72 εθνικά πρωταθληματα, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα 36!
Ομάδα των θρύλων και των θριάμβων, η ομάδα της καρδιάς μου! Σήμερα γράφει ο γαύρος και άρρωστος οπαδός! Είναι μέρα γιορτής!
Και του χρόνου!
Γιάννης Γ. Αγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: