Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Πολύ αργά...

Είναι σημαντικό, τελικά, να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, ξεκινώντας μια πορεία. Να έχεις θέσει στόχους και μέσα από αυτούς να φτάνεις σε ένα αποτέλεσμα. Αυτό μας έδωσε στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Σίγουρος, σταθερός, με βαθιά γνώση των όσων έλεγε, απέδειξε πως αποτελεί το μοναδική λύση για τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα. Κυρίως, έδωσε όραμα και ελπίδα.
Από την άλλη, για μια ακόμη φορά, ένας παραπαίων Καραμανλής, με ύφος ψευτόμαγκα, συνέχισε να προκαλεί το κοινό αίσθημα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμενος στο κατευθυνόμενο ακροατήριό του, ομιλεί για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας στο περιθώριο τη δική του 6ετή διακυβέρνηση. Ως να μην κυβερνά αυτός και η παράταξή του! Ζητεί και νέα ευκαιρία για να «νοικοκυρέψει»! Ποιος να νοικοκυρέψει; Ο άνθρωπος που υπερασπίστηκε τους κουμπάρους και τα ομόλογα; Ο πρωθυπουργός που ουδέποτε βρέθηκε στα κέντρα λήψης αποφάσεων; Ο πολιτικός, που χρειάστηκε 5 ½ χρόνια για να καταλάβει τι γινόταν γύρω του; Αυτός που ανέχτηκε να εξασφαλιστούν όλοι όσοι συμμετείχαν στην μετατροπή της συζύγου του από Νηπιαγωγού σε Διδάκτορος της Ιατρικής και ακολούθως Ιατρού; Αυτός, ως υπηρέτης των ανόμων συμφερόντων, ομιλεί για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που με τη σημερινή του κίνηση με τη διακαναλική συνέντευξη, καθόρισε από τώρα τους όρους του παιχνιδιού με τα ΜΜΕ;
Είναι πολλές και μεγάλες οι διαφορές μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου. Πάντα ήταν μεγάλες οι διαφορές μεταξύ των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου. Και τώρα, σε ελάχιστα 24ωρα, θα έχουμε και την ΠΡΩΤΗ νίκη Παπανδρέου επί Καραμανλή σε εθνικές εκλογές. Γιατί τουλάχιστον αυτός, ο νεώτερος Καραμανλής, πάνω στην αλαζονεία του, δεν υπήρξε πονηρός να καταλάβει πως πηγαίνει όχι απλά σε μια ήττα, αλλά σε μια ΒΕΒΑΙΗ καταστροφή.
Συνεπώς, δεν κρύβεται ο Παπανδρέου κύριε Καραμανλή! Εσείς κυνηγάτε το χρόνο και τα γεγονότα, Μόνο που τώρα είναι αργά, πολύ αργά!

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: