Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Ο Θ.Πάγκαλος αντι για υπουργείο βρήκε....ερωτική φωλιά!

Σκηνές απείρου νεοδημοκρατικού κάλλους αντίκρισε ο Θόδωρος Πάγκαλος, όταν επισκέφθηκε τον χώρο που θα φιλοξενήσει το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Πρόκειται για το νεοκλασικό κτίριο του υπουργείου Αιγαίου στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.
Φθάνοντας εκεί διαπίστωσε ότι υπήρχαν μόνον έξι υπάλληλοι, όλοι προσληφθέντες με τη μέθοδο των stage, οι οποίοι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τη λειτουργία του υπουργείου. Το κτίριο δεν έδειχνε, σε καμία περίπτωση, ότι φιλοξενούσε υπηρεσίες ενός οποιουδήποτε υπουργείου. Περισσότερο έδινε την εντύπωση ότι επρόκειτο για ερωτική φωλιά, παρά για οτιδήποτε άλλο. Ο Πάνος Καμένος, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε εκεί ένα από τα γραφεία του, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το κτίριο και «καρφώνει» άλλον υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος θήτευσε στο συγκεκριμένο πόστο.

Και το ερώτημα είναι, ποιος πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έκανε ερωτική φωλιά το κτίριο του υπουργείου Αιγαίου;

Όλα αυτά πρέπει να τα δουν όσοι διαφωνούν με την κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου και του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μεταξύ αυτών και ο πατριδοκάπηλος Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος ποτέ δεν έδειξε ευαισθησία για την ουσία του ζητήματος και δεν αντέδρασε όταν οι συνάδελφοί του έπαιρναν παχυλούς μισθούς για να κάνουν ερωτικές φωλιές τα κτίρια των υπουργείων, αντί για να κάνουν πολιτική.

Αλλά, θα πείτε κάποιοι, τι σημαίνει «Γκιουλέκας»; Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη, είναι «αυτός που παριστάνει τον νταή, τον σκληρό, τον παλληκαρά». Έχει κάποιος διαφορετική εντύπωση για το τι ήταν ο πρώην αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην κυβέρνηση Καραμανλή;
i-reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: