Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Αξίζει...

«Είμαι και θα είμαι κοντά στον πολίτη, κοντά στο λαό, κοντά στον κόσμο που σήμερα υποφέρει. Υποφέρει από την ακρίβεια, υποφέρει από την ασυδοσία των καρτέλ, που προστατεύονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υποφέρει όταν βλέπει στην πολιτική ζωή του τόπου τα χρήματά του όχι μόνο να μην τα σεβόμαστε, αλλά να υπάρχει κατάχρηση, διαφθορά, ασυδοσία».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε τον Πειραιά και περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης.

«Δεν ανέχομαι και δεν θα ανέχομαι και θα αγωνιστώ για να χτυπηθεί κάθε ένας που αυθαιρετεί, ή έχει σχέση με τα θέματα της ακρίβειας, με τα καρτέλ, ή έχει σχέση με τη διαφθορά και το μαύρο χρήμα.

Σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή, εγώ θα αγωνιστώ για να καθαρίσει αυτός ο τόπος και επιτέλους, η πολιτική ζωή του τόπου, να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, με την ακρίβεια, με την κοινωνική πολιτική, με την υγεία, με την παιδεία, με τις ανάγκες που έχει ο Έλληνας πολίτης», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

«Αυτή είναι και η βούληση μου και υπόσχεση. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω και θα το κάνω. Βεβαίως, μαζί με όλους τους πολίτες, με τη στήριξή τους, τη βοήθειά τους που τη χρειάζομαι, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνα τα συμφέροντα που θέλουν να λεηλατούν το εισόδημα και το χρήμα του Ελληνικού λαού».

Κυκλοφόρησε χτες ανάμεσα στους πολίτες του Πειραιά, περιόδευσε στην αγορά και στα καταστήματα, συνομίλησε με τον κόσμο. Έδειξε τι πρέπει να κάνει κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του. Δείχνει κάθε φορά ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που θέλει και μπορεί να ανατρέψει τα κρατούντα. Γι΄αυτό τον τρέμουν τα ΜΜΕ και τα οργανωμένα συμφέροντα. Γιατί αυτός, ο συγκεκριμένος «αυτός», δε θα καταστεί ενεργούμενο κανενός. Γιατί είναι ο μόνος που όταν θα μιλήσει για «νταβατζήδες», θα το εννοεί! Και σίγουρα, δεν το πει παρουσία δημοσιογράφων, αλλά θα το έχει μελετήσει και θα το χτυπήσει στη ρίζα του. Και τότε δια μιας, διαγράφονται όλα τα ερωτήματα «γιατί;». Διότι ο Γιώργος είναι ένας πραγματικός Παπανδρέου, γιος και εγγονός πρωθυπουργού. Για όλα αυτά και γιατί εμένα τουλάχιστον με έχει πείσει χρόνια τώρα για το ποιόν του, θα παλεύω για τον Γιώργο και το όραμά του. Για το καλό αυτού του τόπου, αυτής της πατρίδας, που πρέπει κάποια στιγμή να το δούμε σοβαρά.

Γιάννης Γ. Αγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: