Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Καλωσορίζω τους νέους φίλους και αντιγράφω από το http://e8nos.blogspot.com/ :

Προτάσεις συντακτών Έθνους για κινητοποιήσεις

Γενική συνέλευση των συντακτών του Έθνους και του Έθνους της Κυριακής πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ενημερωθούν οι συντάκτες, από την Εκπρόσωπό τους στο Μικτό Συμβούλιο Πόπη Χριστοδουλίδου.
Αφού ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, οι συντάκτες του Έθνους και του Έθνους της Κυριακής πρότειναν:
Να συγκληθεί Γενική Συνέλευση όλων των μελών της ΕΣΗΕΑ για να ληφθούν αποφάσεις δεσμευτικές για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Να γίνει μποϋκοτάζ στους υπουργούς της κυβέρνησης και το κυβερνητικό έργο. Να γράφονται στα ρεπορτάζ μόνο τα αρνητικά της κυβέρνησης.
Να ενημερωθεί η ΕΣΗΕΑ για το πώς αντιμετώπισαν ανάλογα προβλήματα οι συνάδελφοι άλλων χωρών (πχ Ιταλία) και τι έκαναν.
Οι προτεινόμενες 24ωρες απεργίες χαρακτηρίστηκαν χλιαρές. Προτάθηκε η προκήρυξη απεργιών σε διάστημα μόλις λίγων ημερών η μία από την άλλη ή ακόμα και απεργία διαρκείας, ώστε να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση να αποσύρει τις μεθοδεύσεις της.
Να συναντηθεί το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τους εκδότες των εφημερίδων και τους ιδιοκτήτες των καναλιών και ραδιοφώνων, για να διερευνηθεί τι θέσεις έχουν.
Να γίνουν συναντήσεις με τους διευθυντές των εφημερίδων
Να κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες με μαύρα πρωτοσέλιδα.
Να κηρυχθούν ως «ακατανόμαστοι» οι υπουργοί Μαγγίνας και Αλογοσκούφης και όποιος ακόμα χρειαστεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κρυφή ατζέντα της δεξιάς ανοίγει και στο άνοιγμά της θα παρασύρει τα πάντα. Επιτέλους και οι δημοσιογράφοι, αντιλαμβανόμενοι ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, βγαίνουν στο δρόμο, στον αγώνα.
Καλό αγώνα σε όλους. Γιατί θα είναι δύσκολος και μακρύς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: