Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Σβήνει ονόματα για να σκεπάσει τα σκάνδαλα

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=79050

"Μήνυμα ξεκαθαρίσματος των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μέσω του διευθυντή του γραφείου του Γιάννη Αγγέλου, ο Κώστας Καραμανλής, λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Το μήνυμα έλαβε ήδη ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αποδέκτης του “τελεσιγράφου” είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Αριστοτέλης Παυλίδης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, με τις οποίες συνομίλησε η “Ε”, ο Αριστοτέλης Παυλίδης δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής. Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι ο συνήθως λαλίστατος πολιτικός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων. Νωρίτερα, ο Γιώργος Βουλγαράκης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρούς όρους όπως «κανιβαλισμό» και «ανθρωποφαγία».
Το τελεσίγραφο προς τους κ.κ. Βουλγαράκη και Παυλίδη αποτελεί κίνηση του Κ. Καραμανλή, με στόχο την τόνωση του ηγετικού του προφίλ, αλλά και την αποστολή μηνύματος στα στελέχη και τη βάση της Ν.Δ. ότι είναι αποφασισμένος να αφήσει εκτός όσους έβλαψαν την παράταξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ε» ο Γ. Βουλγαράκης είχε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αγγέλου και του είχε ζητήσει αν είναι να τον κόψουν να τον ενημερώσουν για να φύγει μόνος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και χθες το πρωί δήλωνε σε συνεντεύξεις του ότι θα είναι υποψήφιος.
Πάντως, οι μυστικές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται ήδη στη Ρηγίλλης. έδειχναν ότι ο Γ. Βουλγαράκης δε φαινόταν να εκλέγεται βουλευτής. Για πράξη ευθύνης μίλησε ο γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Ζαγορίτης."

Ιδού, λοιπόν, που μας προκύπτει "ευαίσθητος" και "εύθικτος" ο πρώην υπουργός! Και μας "απειλεί" με επιστροφή! Να μη μας βρει τέτοιο κακό! Και εύχομαι και ελπίζω, ο Γιώργος Παπανδρέου να στείλει ΟΛΗ τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: