Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Στις 7 του Ιούνη συμμετέχουμε

Αντιγράφω από το ethnos.gr:

"Ο κ. Καραμανλής, αναφερόμενος στο «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» που είπε ο κ. Παπανδρέου, τόνισε ότι «δεν εκφράζει κανένα υπαρκτό δίλημμα για την ελληνική κοινωνία».

«Δεν μπορούν αυτοί που δημιούργησαν τα πιο μεγάλα προβλήματα στον τόπο, να ισχυρίζονται πως είτε θα ξαναπάρουν την εξουσία είτε ότι θα βουλιάξει η χώρα. Η βουλιμία τους είναι γνωστή. Η αμετροέπειά τους είναι δεδομένη. Ο εκβιασμός τους, όμως, δεν περνά στην κοινωνία, δεν περνά στους πολίτες», κατέληξε".

Ο πρωθυπουργός της Ραφήνας, με το "επικοινωνιακό" χάρισμα (που προσωπικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ διέκρινα), εξακολουθεί να προκαλεί τον Ελληνικό λαό με τα όσα ισχυρίζεται!
Ήδη, οι επικοινωνιολόγοι του, τον προβάλλουν, ως το ισχυρό χαρτί της παράταξής τους, μόνο που δεν έχουν αντιληφθεί πως από ισχυρό χαρτί έχει γίνει καμένο χαρτί! Ίσως κάποιος να πρέπει να του υπενθυμίσει πως σε 5 χρόνια και 3 μήνες διακυβέρνησής του, η παράταξή του διέπραξε 50+ σκάνδαλα!
Ίσως πρέπει κάποιος να του πει πως όταν το 2007 καιγόταν ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και αυτός προκήρυσσε εθνικές εκλογές, είχε ακόμη την τύχη με το μέρος του και τον Γκέμπελς-Ρουσόπουλο να κατευθύνει όπως ήθελε τα ΜΜΕ (όχι ότι τώρα δεν το έχει!).
Σήμερα, όμως, το να ομιλεί για αμετροέπεια ο άνθρωπος που υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια και δεν τήρησε το παραμικρό, είναι επιεικώς απαράδεκτο! Βέβαια, ο κλεισμένος στη Ραφήνα Καραμανλής, δεν έχει επίγνωση του τι συμβαίνει στον κόσμο, στην κοινωνία. Όμως, ας του πει κάποιος τι υφίσταται ο Έλληνας μικρομεσαίος, που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει την επιχείρησή του, ας τον ενημερώσει πώς ζει η γενιά των 700 και τώρα 600 ευρώ, ας του πει για τους συνταξιούχους!
Ομιλεί για εκβιασμό στην κοινωνία από τον Παπανδρέου, τον άνθρωπο που έχει υβριστεί, όσο ουδείς άλλος από τα ΜΜΕ. Καταφέρεται κατά του Παπανδρέου, που δίνει σκληρό αγώνα καθημερινά εντός κι εκτός της Παράταξής του!
Ομιλεί αυτός που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! Κι όταν επανειλημμένως ο ΓΑΠ του πρότεινε να προχωρήσουν, να ματώσουν, αυτός ήταν αλλού, στο βασίλειο της Ραφήνας!
Να γιατί ο λαός μας οφείλει να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση της αλαζονείας και της διαφθοράς.
Γι αυτό, με αρχή την 7 του Ιούνη ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!

ΓΓΑ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλά, λέγε εσύ τις κακίες σου για τον Πρωθυπουργό μας. Τώρα που θα αρχίσει τον 15ο κύκλο μεταρρυθμίσεων ώστε να ολοκληρωθεί η επανίδρυση του κράτους, κάτι πράσινα παπαγαλάκια όπως εσύ θα το βουλώσουν