Σάββατο 4 Απριλίου 2009

"Παραιτήσου ή πάμε σε εκλογές"

"Παραιτήσου ή πάμε σε εκλογές". Αυτό είναι το δίλημμα που θέτει το Μαξίμου στον βουλευτή της Ν.Δ., Αριστοτέλη Παυλίδη! Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα σκανδάλων της κυβέρνησης "σεμνότητας και ταπεινότητας" του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Άλλη μια περίπτωση διαφθοράς στο περιβάλλον της τόσο αδέξιας δεξιάς!
Πραγματικά, στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, δύσκολα βρίσκεται, όσο και να ψάξει κάποιος, κυβέρνηση βουτηγμένη σε τόσο μεγάλο βαθμό στη διαφθορά και την απάτη. Από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση Καραμανλή βρέθηκε στη δύνη των σκανδάλων!
Τι να πρωτοθυμηθεί ο Έλληνας πολίτης; Τον εκλεκτό του πρωθυπουργού Σάββα Τσιτουρίδη; Τους περίφημους κουμπάρους; Το παραδικαστικό και παραεκκλησιαστικό της Δεξιάς του Κυρίου;
Τους νταβατζήδες, δια στόματος Καραμανλή; Τα ομόλογα, που τίναξαν το ασφαλιστικό σύστημα στον αέρα; Τον υπουργό προπαγάνδας της ανύπαρκτης κυβέρνησης και υπεύθυνο για το σκάνδαλο στο Βατοπέδιο Θοδωρή Ρυσόπουλο; Τον Γιώργο Βουλγαράκη; Την απογραφή του "έγκριτου" καθηγητή Αλογοσκούφη;
Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος από αυτό το μοναδικό θίασο της σφαλιάρας, που κατάντησε τη χώρα ουραγό των εξελίξεων!
Και τώρα, το κερασάκι σε αυτή τη μοναδική τούρτα! Αριστοτέλης Παυλίδης, ο "λαμπρός" Δωδεκανήσιος βουλευτής, που "σπρώχνεται" προς την έξοδο, προκειμένου η παράταξη της δεξιάς να αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες.
Για πολλοστή φορά το Μαξίμου και ο Καραμανλής προσωπικά, βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά και αδυνατεί να δώσει λύση, όπως και σε όλα τα κρίσιμα θέματα!
Βρίσκεται εγκλωβισμένος στις επιλογές του και προσπαθεί με κάθε μέσο να αποφύγει τη μετωπική αντιπαράθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου, αναγνωρίζοντας (;) πλέον στον εαυτό του και την παράταξή του σοβαρότατο έλλειμμα ηθικού βάρους!
Αυτή είναι η παράταξη που έχει οδηγήσει τη χώρα σε πλήρη ακυβερνησία. Αυτή είναι η παράταξη, που αντί να δώσει τη μάχη της στη Βουλή και την κοινωνία, απαιτεί από τους βουλευτές της να παραιτηθούν, για να μη χάσουν την εξουσία!
Δοξάστε τους! Μόνο, μην τους ξαναψηφίσετε!

ΓΓΑ

1 σχόλιο:

Μαίρη Δούκα είπε...

Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουν ότι πρόκειται περί ψευτοδιλημμάτων. Η συσπείρωση που διακαώς επιθυμεί ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Θα πρέπει επιτέλους να πάει σπίτι του, άλλωστε ποτέ δεν ήθελε να του συμβεί αυτό που του συνέβη. Έχω την πεποίθηση ότι σύρθηκε αρχικά για αρχηγός & στη συνέχεια για πρωθυπουργός. Ιδού τα αποτελέσματα!Τί να πρωτοθυμηθώ και τί να αφήσω. Το όμορφο χωριό καίγεται και οι βαρκούλες αρμενίζουν..