Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Το γάντι!

Κάποτε, οι άντρες, όταν τους πετούσαν το γάντι, έσπευδαν να το σηκώσουν, αποδεχόμενοι την πρόκληση. Κάτι ανάλογο περιμένουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ο Γιώργος Παπανδρέου χτες, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, πέταξε το γάντι στον απόντα πρωθυπουργό, ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι. Κατέθεσε προτάσεις διεξόδου από την εγχώρια οικονομική κρίση, που η κυβέρνηση της αδεξιότητας προσπαθεί να εντάξει στο διεθνές κλίμα. Μίλησε για τα πάντα και απάντησε σε κάθε ερώτηση.
Αντ΄αυτού; Ένας θλιβερός πρωθυπουργός προσπάθησε να μεταφέρει το πρόβλημα, μίλησε πάλι για "σοβαρότητα και υπευθυνότητα" προκαλώντας απορία στην κοινωνία, πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός άντρας να μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζει! Γιατί, ας μην κρυβόμαστε, οι λέξεις "σοβαρότητα και υπευθυνότητα" είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ για την κυβέρνηση της δεξιάς.
Προσπάθησε να πείσει, αλλά πλέον ο χρόνος μετρά εις βάρος του. Και για πολλοστή φορά προκαλώ τον οιονδήποτε να μου πει ΕΝΑΝ τομέα στον οποίο η κυβέρνηση έκανε κάτι! Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Έβγαλε δε τα παπαγαλάκια του, να σχολιάζουν τη συνέντευξη Τύπου Του Παπανδρέου! Ποιοι; Οι ανύπαρκτοι! Οι άνθρωποι που κατάφεραν σε μια 5ετία να καταβαραθρώσουν τη χώρα!
Όμως, επί της ουσίας, δεν απάντησε! Δεν έφτασε στο σημείο να σηκώσει το γάντι! Τρέμει! Και η χτεσινή του εικόνα το απέδειξε για μια ακόμη φορά! Ας τον καληνυχτίσουμε! Τον άνθρωπο που χρεοκόπησε τη χώρα και τις ελπίδες της!

ΓΓΑ

1 σχόλιο:

KΑΡΜΕΝ είπε...

Όπως είπε ένας από τους δημοσιογράφους: Συνήθως απαντάει ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης στον Πρωθυπουργό. Τώρα, με αυτή την “ομιλία” του, ο Καραμανλής αναγνώρισε την ήττα. Τόσο απλά.