Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Αυτομαστίγωμα!

Το ακούσαμε και αυτό! Ο κ. Γ. Βουλγαράκης σε δηλώσεις του την Κυριακή (Mega), αφού επεσήμανε ότι ο ίδιος συνεχίζει κανονικά τις κομματικές του δραστηριότητες, πρόσθεσε: «Εάν ο Καραμανλής μου ζητήσει να αυτομαστιγωθώ στην πλατεία Συντάγματος, θα το κάνω...».
Και συνέχισε να λέει διάφορα άλλα, ωσάν να μην επρόκειτο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που συγκλονίζουν τη χώρα από γενέσεως Ελληνικού κράτους, αλλά για κάτι τόσο απλό!
Και ο πρώην υπουργός "θα αυτομαστιγωθεί εάν του το ζητήσει ο Καραμανλής!". Όχι νωρίτερα! Εξάλλου, γιατί να το κάνει από μόνος του; Τι το κακό έκανε ο πρώην υπουργός; Ενεπλάκη σε σκάνδαλο αυτός και ΟΛΗ η οικογένεια της συζύγου του; Εξυπηρέτησε σκανδαλωδώς καταστάσεις προκειμένου να εκχωρηθεί γη και στη συνέχεια να εκτοξευτούν οι τιμές της; Είχε off-shore εταιρεία;
Αλλά και αυτά να έχουν συμβεί, με ένα αυτομαστίγωμα, κατόπιν εντολής Καραμανλή, καθαρίσαμε! Και αυτομαστιγωμένος και "καθαρός" θα βρεθεί και πάλι στη λίστα της Α΄ Αθηνών, για να διεκδικήσεις την ψήφο του αθηναϊκού λαού!
Και επειδή, ως γνωστόν, εμείς οι Έλληνες δεν φημιζόμαστε για την πολιτική μας συνείδηση, θα ξαναδούμε τον "λαμπρό" και φέρελπι πολιτικό και πάλι στα έδρανα της Βουλής, να δίνει το αγώνα του για να επανέλθει η δεξιά στην εξουσία!
Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα, όπως την διαμόρφωσε η πολιτική του απόντα πρωθυπουργού. Αυτή είναι η χώρα που ονειρευόταν ο "μεγάλος ηγέτης" Καραμανλής, τον οποίο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ θεωρούσαν ως τεράστια προσωπικότητα, ακόμη και στελέχη που ανήκουν (ή ανήκαν) στο χώρο της Δημοκρατικής παράταξης!
Και σε ότι αφορά τους δεξιούς, δε με αφορά, ας πιστεύουν ότι θέλουν. Αλλά, οι υπόλοιποι; Τον Καραμανλή;
Να τι σημαίνει έλλειψη γνώσης στην ιστορία, μη ύπαρξη πολιτικής συνείδησης, κοντή μνήμη!
Να γιατί ο Βουλγαράκης θα αυτομαστιγωθεί αν του το ζητήσει ο Καραμανλής! Μπανανία καταντήσατε τη χώρα αδέξιοι της δεξιάς! Μπανανία!!!
ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: