Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Καραμανλής τέλος!

Ο Καραμανλής έδωσε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες. Ποιος ο λόγος; Πιθανότατα πολλοί.Ας δούμε κάποιους!
Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν για να δείξει και να αποδείξει ότι κυβερνάει. Προφανώς, η όλη προσπάθεια, έγινε για να πείσει τον εαυτό του περισσότερο και λιγότερο όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη. Κι εκεί, για μια ακόμη φορά απέτυχε, αφού έγινε σε όλους αντιληπτό, ότι άλλος κυβερνά αυτόν τον τόπο και σίγουρα όχι ο Καραμανλής.
Πριν λίγες μέρες, στη συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματός του, ως άλλος Μουσολίνι, έβαλε την περίφημη κόκκινη γραμμή, την οποία όποιος περνούσε, αυτόματα θα διαγραφόταν! Με τη σειρά, συνέντευξη Γιαννόπουλου στο ΘΕΜΑ, συνέντευξη ενός βουλευτή από την Αιτωλοακαρνανία (μου διαφεύγει το όνομά του), συνεχείς προκλήσεις Τατούλη από το blog του, Μιχαλολιάκος, Μανώλης, Τατούλης στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και τελικά τη νύφη πλήρωσε ο Δαϊλάκης!!! Οοποίος φυσικά επανήλθε, μετά την μεταμέλεια την οποία επέδειξε, προσκυνώντας και πάλι το μεγάλο "ηγέτη" Κώστα Καραμανλή!
Ο ισχυρός πολιτικός άνδρας, που ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να αποπέμψει από την κυβέρνησή του, όσους εμπλέκονται σε σκάνδαλα! Ίσως, γιατί και ο ίδιος έχει το σκάνδαλο στο ίδιο του το σπίτι και ονομάζεται Νατάσα...
Ετοιμάζει αποχή της Κ.Ο του κόμματός του από την ψηφοφορία για Προανακριτική για το Βατοπέδι! Γιατί; Φοβάται διαρροές! Τρέμει στην ιδέα ότι θα υπάρξουν βουλευτής/ες, που θα ψηφίσουν υπέρ της σύστασης και προσπαθεί ο "αδιάφθορος" να απέχει!
Και όσο για τα περί ρητορικής δεινότητας του Καραμανλή, τζίφος!!!
Το παραμύθι που του μάθανε, τελείωσε! Τώρα, που οι ευθύνες του χτυπούν την πόρτα, έχει καταπιεί τη γλώσσα του και δεν ξέρει τι να πει μπροστά στα μικρόφωνα! Θεσσαλονίκη και Βρυξέλλες, δυο πόλεις μια κοινή ιστορία! Με τίτλος "Καραμανλής τέλος!"
Ο άνθρωπος, που το καλοκαίρι του 2002 βρέθηκε στη Ν.Δ. και ανέλαβε να στήσει ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας, ο Γκέμπελς-Ρουσόπουλος, τραβάει μαζί του τον Καραμανλή. Το γεγονός ότι ο Καραμανλής τον καλύπτει, αποδεικνύει ότι ο Θοδωρής από κάπου τον κρατά! Μόνο, που όταν πέσει ο Καραμανλής, ο Θοδωρής θα παραμείνει. Γιατί ήξερε καλά, ξέρει πολλά και έμαθε ακόμη περισσότερα, μέσα στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε εκλογές. Το κυβερνητικό έκτρωμα δεν έχει άλλα λάδια! Βρίσκεται στο τέρμα του. Και όσο πιο γρήγορα εγκαταλείψει τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και τον πολύπαθο ελληνικό λαό!

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: