Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο άγνωστος διάλογος ή η πολύ γνωστή κυρία Μπακογιάννη

"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Και να που το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ έρχεται να επιβεβαιώσει τον ρόλο της κυρίας Μπακογιάννη, πρώην υπουργού Εξωτερικών και παντοτινής θυγατέρας Μητσοτάκη. Έχει μεγάλη αξία το δημοσίευμα αυτό, γιατί όλη η παράταξη της δεξιάς μιλούσε μεγαλόστομα για την δήθεν τεράστια "εθνική επιτυχία" του Βουκουρεστίου, με το περίφημο βέτο, το οποίο ΟΥΔΕΙΣ εκ των τότε κυβερνώντων πίστευε ή υποστήριζε, όπως τελικά αποδεικνύεται.
Τα γεγονότα μετά το Βουκουρέστι επιβεβαιώνουν πλήρως την ύπαρξη μυστικής διπλωματίας, με επικεφαλής την τότε υπουργό των Εξωτερικών. Φυσικά, ουδείς νοήμων πολίτης αυτής της χώρας πίστεψε πως η θυγατέρα του Μητσοτάκη είχε εθνική ματιά στα κρίσιμα θέματα που απασχολούσαν και απασχολούν την Ελλάδα. Αλλά, είναι επιεικώς απαράδεκτο, να υπάρχουν οπαδοί της δεξιάς που ακόμη και σήμερα, μετά την τόσο αρνητική εξέλιξη του Σκοπιανού, να επικαλούνται την "σθαναρά στάση" του τότε πρωθυπουργού.
Και κάποια ερωτήματα, που αβίαστα προκύπτουν, ως συνέπεια των προχθεσινών δηλώσεων Κουμουτσάκου, περί μετατροπής του Σκοπιανού σε διμερούς θέματος. Ο νυν αρχηγός της ΝΔ, εκείνη την περίοδο δεν ήταν βουλευτής και αργότερα υπουργός; Ποια η στάση του; Πώς αντιμετώπιζε τότε τα πήγαινε έλα των "Μακεδονικών" αεροσκαφών της FYROM; Και πώς σκέπτεται να αντιμετωπίσει το νέο αγκάθι που του προέκυψε μετά από την τόσο σημαντική ανακάλυψη της εφημερίδας;

ΓΓΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: