Σάββατο, 16 Μαΐου 2009

Άλλος διαγράφει, άλλος παραγράφει!

Και ξαφνικά, ο κύριος επικοινωνιακός, ενώ με εντολή του τύπου "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", πριν μια εβδομάδα, έκλεισε τη Βουλή, παραγράφοντας όλες τις ανομίες της κυβέρνησής του, χτες, μετά το τέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής και σε σχετική του δήλωση ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόταση Αλαβάνου για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών «και κάθε άλλη» από τα άλλα κόμματα, με στόχο «γενναίες αλλαγές, συμβατές προς το Σύνταγμα»!
Να, λοιπόν και πάλι ο κλώνος του Μουσολίνι, να δίνει παράσταση Δημοκρατικού ήθους! Πότε; Τώρα! Εκ του ασφαλούς, έχοντας ήδη κλείσει τη Βουλή με το πρόσχημα των Ευρωεκλογών!
Κι έρχεται να δώσει το στίγμα του ηγέτη (!!!) που βλέπει στο μέλλον! Όμως, μέχρι το 2013 δεν πρόκειται να γίνει κάτι!
Αλλά, ο συγκεκριμένος πολιτικός, που βάσισε την σταδιοδρομία του στην ευγλωττία του και κατάφερε να αποσύρει την παράταξή του τρεις φορές από το Κοινοβούλιο, που διέσυρε τη χώρα στο εξωτερικό με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του, που προκάλεσε τεράστια κρίση στην οικονομία και βίαιη ανακατανομή του πλούτου υπέρ των οικονομικά ισχυρών, δεν έχει δικαίωμα να μιλά για θεσμούς, που ο ίδιος και ο θίασός του κατ΄επανάληψη έχουν καταπατήσει, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή και υπουργού του, κου Πάκη!
Πάμε σε Ευρωεκλογές, με πολωμένο κλίμα, με αγορά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και με μια κυβέρνηση "άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε"!
Έτσι κατάντησε τη χώρα ο "καταλληλότερος"! Που παραγράφει εγκλήματα, αντί να διαγράφει όσους τα διαπράττουν!
Όσο για τη στάση Βερελή, ναι, πρόλαβε! Γι αυτό και πήγε πρώτα στον Πρόεδρο της Βουλής και μετά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Υποτίθεται για να γίνει "καταλύτης των εξελίξεων"! Ή, για να μπει ως λαγός σε μια νέα φάση πολιτικών σεναρίων, που στοχεύουν στη φθορά του Γιώργου Παπανδρέου οι εκδότες και τα μεγαλοσυμφέροντα.
Όμως, όλα θα αποκαλυφθούν, αργά ή γρήγορα!
Γι αυτό για μια ακόμη φορά επιμένω σε Συμμετοχή και όχι αποχή στις 7 του Ιούνη...

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: