Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές 2009: Συμμετοχή και όχι αποχή

Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη και ο πολύς κόσμος ετοιμάζεται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Παρακολουθώ να κλείνονται ξενοδοχεία, οι ακτοπλοικές γραμμές ήδη παρουσιάζουν μια σχετική πληρότητα, ενώ οι συζητήσεις μεταξύ φίλων αναφέρονται στο πώς και πού θα βρεθούν για να ηρεμήσουν το τελευταίο τριήμερο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Μήπως λησμονούμε κάτι σημαντικό; Μήπως φροντίζουμε με τη στάση μας, όλοι ανεξαιρέτως, να δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το θίασο της συμφοράς, που αποκαλείται κυβέρνηση;
Στις 7 Ιουνίου είναι η Ευρωεκλογές! Στις 7 Ιουνίου διεξάγεται ένα δημοψήφισμα και οφείλουμε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να δώσουμε βροντερό παρών! Κάθε άλλη πράξη, θα είναι ένα ακόμη συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση Καραμανλή, τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα...
Σε αυτή τη χρονική συγκυρία απαιτείται συμμετοχή και όχι αποχή!
Οφείλουμε όλοι να στείλουμε το μήνυμα πως οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν λόγο και άποψη, έχουν βαρεθεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, λόγω της αστοχίας των χειρισμών των κυβερνώντων.
Οφείλουμε να στείλουμε μήνυμα και σε όλους όσους με κάθε τρόπο προσπαθούν να ψαλιδίσουν και πάλι τον Πρόεδρο του Κινήματος, τώρα, παραμονές των εκλογών για το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.
Να καταλάβουν όλοι πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι μόνος του αυτή τη φορά!

ΓΓΑ

1 σχόλιο:

Γιώργης Χολιαστός είπε...

ΊΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΆ

Έχουν λυσσάξει με την αποχή
λες και μικρή ή μεγάλη μια βροχή
ο ουρανός δε στέλνει και τις δύο.

Κι αντί Νου Δυο –ΠΑΣΟΚ να πουν αντίο
στην εξουσία την άνευρή τους πια
υπόστεγα ονειρεύονται πλατιά.

Μωροί δυνάστες, δούλοι του παρά,
είτε είστε δεξιά είτ' αριστερά
τόπο θα κάντε στην ευθεία τώρα

που άλυγη και σκληρή μπήκε στη χώρα
για να ισιώσει κάθε τι στραβό,
μακριά από αποχές, ψήφους, σταυρό.

Γιώργης Χολιαστός