Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Άρχισαν τα όργανα ή είναι παλαιά όργανα;;;

Το London μουντό, το hotel ιστορικό, τα έξοδα πληρωμένα…  (αναδημοσίευση από www.pheme.gr)
http://www.pheme.gr/article.aspx?id=4728

Το London μουντό, το hotel ιστορικό, τα έξοδα πληρωμένα…




ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

Οι εντυπώσεις συμβούλων του Μεγάρου Μαξίμου από το.. τζαμπέ ταξιδάκι τους στο Λονδίνο.

Ανήκουν στη θρυλική Μονάδα Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, που είχε συστήσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Αντιπροσωπεύουν τους ιθύνοντες νόες, τους επίλεκτους τεχνοκράτες που έχει επιφορτισθεί με την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, ανεξαρτήτου κυβερνήσεως και ηγέτη του κράτους.

Βλέπετε, καθήκον τους είναι να προνοούν, να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους. Γι’ αυτό και ενώ διορίσθηκαν επί Γιώργου Παπανδρέου, συνεχίζουν αδιαλείπτως το έργο τους επί Αντώνη Σαμαρά.

Μπορεί να είδαν το πρωθυπουργικό γραφείο να καταλαμβάνεται σε μικρό χρονικό διάστημα από τέσσερα πρόσωπα (Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Παναγιώτης Πικραμμένος, Αντώνης Σαμαράς), οι ίδιοι, ωστόσο, συνεχίζουν με αυταπάρνηση να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο ελληνικό κράτος.

Λογικό είναι λοιπόν τα δυο στελέχη της Μονάδας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, έπειτα από έναν.. ολόκληρο χρόνο δουλειάς στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, να θέλουν να "αποδράσουν" στο Ολυμπιακό Λονδίνο. Να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης και ανεμελιάς σε κάποιο από τα πολυτελή ξενοδοχεία του Λονδίνου. Να παρακολουθήσουν από τις θέσεις των επισήμων τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσμένοντας ελληνικές διακρίσεις.

Τώρα αν οι δυο πρωθυπουργικοί σύμβουλοι βρίσκονται στο Λονδίνο χωρίς να έχουν κάνει χρήση της κανονικής τους αδείας, μικρό το κακό. Δεν είναι δα και είναι τόσο σοβαρό θέμα για να προκαλέσει την εξέγερση των συναδέλφων τους που παραμένουν στο πόστο τους…

Ας φρόντιζαν και οι ίδιοι να προετοιμάσουν επιμελώς το δικό τους σκασιαρχείο! Ας εξασφάλιζαν και οι ίδιοι, φερ’ ειπείν, δωρεάν εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων και σειρά άλλων προνομίων. Ο κύριος και η κυρία που κάθονται στο διπλανό τους γραφείο, πως τα κατάφεραν να αποδράσουν στο Λονδίνο με όλα τα ναύλα πληρωμένα! 

Ας μην γκρινιάζουν λοιπόν οι ατυχήσαντες πρωθυπουργικοί σύμβουλοι, ας μην μεμψιμοιρούν. Δεν τους φταίει κανείς που λιώνουν στην άδεια Αθήνα, ενώ οι δυο συνάδελφοι τους, με τις υψηλές διασυνδέσεις, περνούν ζάχαρη στο Λονδίνο, προσμένοντας μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, την έναρξη της θερινής τους άδειας…



(για την αντιγραφή γγα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: