Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Αμ΄ έπος, αμ΄ έργον

Ο Ιούλιος "τρέχει" να καλύψει το πρώτο του 15νθήμερο, οι καλοκαιρινές αλλεργίες φουντώνουν, οι άδειες του καλοκαιριού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στα κομματικά επιτελεία, πάλι, παρατηρείται έντονη κινητικότητα, που οδηγεί σε σκέψεις για το τι πρόκειται να συμβεί αμέσως μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε και αρχίζει ουσιαστικά η επιστροφή όλων στις θέσεις τους. Φυσικά, ούτε το καλοκαίρι τελειώνει, ούτε οι διακοπές. Απλά, αναμένεται να ανοίξει ο πρωθυπουργός της Ραφήνας τα χαρτιά του, για να δούμε όλοι οι πολίτες εάν θα ξεσκονίσουμε τα εκλογικά μας βιβλιάρια ή θα τα έχουμε σε αναμονή μέχρι το Μάρτη.
Πέραν των όποιων σκέψεων και διαθέσεων του κου Καραμανλή, αυτό που οφείλουμε όλοι όσοι ανήκουμε στο χώρο της προοδευτικής παράταξης να πράξουμε, είναι να ξεκινήσουμε δυναμικά από τις 17/8, γνωρίζοντας πως οι εθνικές εκλογές είναι αναπόφευκτες. Και μάλιστα, έχοντας βαθιά ριζωμένη μέσα μας την πεποίθηση πως αυτές οι εθνικές εκλογές πρέπει να είναι νικηφόρες.
Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οφείλουμε να ριχτούμε στον αγώνα για να ανατραπεί η κυβέρνηση της φαυλότητας και της αδιαλαξίας, η κυβέρνηση του αίσχους και των υπόγειων διαδρομών.
Έχει μεγάλη αξία το γεγονός πως της Δημοκρατικής Παράταξης, ηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας πολιτικός με όραμα και πάθος για τη χώρα. Ένας πολιτικός αμέμπτου ηθικής, που προκαλεί με τη στάση και την παρουσία του το φθόνο των ΜΜΕ και των πάσης φύσεως εργολάβων!
Αυτόν τον άνθρωπο, τον πολιτικό αρχηγό, τον ηγέτη, έχουμε την τύχη να είναι μπροστάρης στο μεγάλο αγώνα για τη νίκη. Μια νίκη που όταν έρθει οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Γιατί η Δημοκρατική Παράταξη θα κριθεί ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ και δεν θα έχει περίοδο χάριτος. Γιατί η Δημοκρατική Παράταξη, ΠΑΝΤΑ έβγαζε το φίδι από την τρύπα. Γιατί η Δημοκρατική Παράταξη είναι η παράταξη της ευθύνης και του δύσκολου δρόμου. Είναι η παράταξη της υλοποίησης των μεγάλων οραμάτων, η παράταξη των έργων και της πράξης.
Έχουμε ευθύνη, έχουμε όραμα, έχουμε ΑΡΧΗΓΟ.
Να δείξουμε ΚΑΙ ωριμότητα!
Αμ΄ έπος, αμ΄ έργον!

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: