Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Αλογοσκούφης...

Είναι, πράγματι, εντυπωσιακό, νά έρχεται σήμερα ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας, καθηγητής Γιώργος Αλογοσκούφης και να κρίνει τα πάντα! Μα τα πάντα! Έχει άποψη, ο άνθρωπος που διέλυσε την οικονομία με την περίφημη δημοσιονομική απογραφή, εκτινάσσοντας το χρέος, ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με τα διεθνώς παραδεκτά!
Και αφού προέβη σε αυτή την ατιμωτική, για τη χώρα μας, πράξη, έρχεται να κρίνει τα μέτρα του διαδόχου του! Και είναι αυστηρός!!!
Ελικρινά, θα μας τρελάνουν! Ο καθηγητής Αλογοσκούφης, ο οποίος γιαουρτώθηκε στο LSE, όπου είχε πάει για μια ομιλία του στους εκεί φοιτητές, επανέρχεται σήμερα, ως τιμητής των πάντων. Προτείνει, μάλιστα, να γίνουν γρήγορα οι εκλογές για να μη σύρεται η χώρα σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Αυτοί μας κυβέρνησαν και εξακολουθούν να μας κυβερνάνε! Αρισβίστες της πολιτικής και μικρολαμόγια!
Τα πάντα για την τσέπη τους!
Γιατι δεν είδα κάπου ο κος καθηγητής να πρότεινε, στα πλαίσια της περιστολής των δημοσιονομικων εξόδων, κατάργηση κάποιας από τις πολλές ατέλειες που έχουν οι βουλευτές....
Έτσι, για να ισορροπήσει το κακό από τη δημοσιονομική απογραφή! Αλλά, ξέχασα! Για όλα φταίει η διεθνής οικονομική κρίση! Ή, αλλιώς, τι σημαίνει στην πολιτική να είσαι τυχεράκιας!

ΓΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: